Jubilarni 10. krug ženskog zdravlja i seksualnosti

Drage žene, dobro došle. Čitajući sledeće redove pokušajte duboko da osetite da li ovaj krug i teme imaju isceljujuću i negujuću moć za vas.

Ovaj krug je za sve žene koje su spremne da prođu kroz sve ono što se nalazi na putu vaše autentičnosti, duhovnosti i istinske povezanosti sa sobom i drugim ljudima.

Benefiti bivanja u ženskom krugu su mnogobrojni. Ovaj krug isceljuje naše povrede u interakciji sa ženama. Počinjemo da doživljavamo žene kao podržavajuće i bezbedne i to nastavlja da se prikazuje i u našim odnosima sa ženama svuda oko nas.

Tao energetske vežbe nam daju divno korito za zdravu ekspresiju životne energije kroz isceljenje, seks, kreacije i duhovno uzdizanje. One su duboko uzemljujuće i vraćaju nas u telo pre svega i utiču na skladan rad svih naših organa. Njima dotičemo koren teme ženske energije kroz odnos sa grudima i menstrualnim ciklusom što nas neizostavno vodi ka:

Tu je buđenje ženske energije u poslu kao i otvaranje ka dubljoj povezanosti u partnerstvu.

Ovo je dug proces prepoznavanja naše istine kao i otapanja nagomilanih uverenja preko nje ali čuti i prepoznati svoju istinu je moćan početak.

Tu su i predlozi za praktične vežbe sa svojim telom u tempu u kom nam prija kao i alati koji nam ostaju na raspolaganju ceo život.

Rad 1 na 1 vam omogućava da u bezbednom prostoru podelite sve što želite i da osetite podržanost.

Praktične vežbe mogu biti predložene, no nekad je samo izgovaranje istine lekovito.

Program počinje u utorak 19. septembra u 19:30h i traje 11. nedelje do 3. decembra.

Sastajaćemo se na Zoom platformi gde se okupljamo svakog utorka od 19.30 do 21h i svake nedelje od 9h do 10h ujutru.

Svake nedelje imaćete i dodatne materijale na određenu temu na portalu (mi ćemo vas uputiti koje predavanje i meditaciju da tražite). Portalu sa materijalima u vidu meditacija, praksi i predavanja, imaćete neograničen pristup u periodu od početka do kraja programa.

Ukupno imamo 22 okupljanja na zoom-u i preko 15 sati materijala online na portalu. Tu je i 11 EFT sesija subotom ujutro, koje se ne snimaju, a na kojima obrađujete temu te nedelje ukoliko želite.

Nedeljna okupljanja su rezervisana za energetske vežbe od početnih do sve naprednijih, koje tematski prate temu nedelje.

TEME koje obrađujemo utorkom:

1. Sejanje semena namere (zemlja)

2. Kroz male smrti do besmrtnosti, Umetnost umiranja i otpuštanja (metal)

3. (Ne)časni preci i pretkinje, Umetnost probiranja (metal)

4. Odleđivanje seksualne energije, Umetnost menstruiranja (voda)

5. Sveta ženska anatomija, Umetnost skidanja oklopa (voda)

6. Put heroine i njen animus, Umetnost nežne discipline (drvo)

7. Dozivanje divlje žene, Umetnost proizvodnje nektara Bogova (drvo)

8. Posao iz srca, Umetnost komunikacije srca i materice (vatra)

9. Alhemijski zaron u Yin, Umetnost opuštajuće akcije (vatra)

10. Uzemljeno i duhovno partnerstvo, Umetnost kreiranja seksualnog hrama (zemlja)

11. Integracioni krug

Pravci koji su integrisani u ovaj program: TaoTantričke umetnosti za žene, jogičke prakse čišćenja, pranajame, jogička disanja, Tiel Swan – completion prosses i parts work, EFT, medicinski Qi Gong, neo tantra, IFA – zapadno Afrička tradicija, Feng shui, reiki, kristaloterapija, …

MERE I PRAVILA POVERLJIVOSTI: 

Ovom programu je moguće pristupiti do ponedeljka 18. septembra do 24h, kako bi imale dovoljno vremena da vas priključimo zajedničkoj whatsapp grupi u kojoj će biti transparentno postavljena vaša imena i prezimena kako bi sve učesnice znale sa kime su u grupi, i pred kim se izražavaju. Ne postoji opcija da se kasnije priključite programu, niti pristupite našoj zatvorenoj grupi zbog poverljivosti informacija koje svaka od nas bude delila kako na whatsapp-u tako i na sastancima. Zato je zajednička Whatsapp gupa (pored zoom-a za uživo okupljanja) naš siguran prostor, mesto gde se takođe možemo sve izraziti, deliti naša iskustva i uvide tokom programa i biti jedna drugoj uzajamna podrška.

Svi sastanci će se snimati, sem EFT subotnjih opcionih okupljanja, i biće dostupni za gledanje u periodu od 7 dana (do sledećeg uživo zoom okupljanja). Link ka snimcima će biti objavljivani na whatsapp grupi, kao i svi ostali materijali. 

Van kruga (naših zoom okupljanja i whatsapp grupe) dozvoljeno je deliti samo svoje lične reakcije i utiske o znanju koje dobijamo u krugu. Nije dozvoljeno diskutovati van kruga o tome ko je u grupi. Svoje utiske na tuđa deljenja je dozvoljeno deliti vam kruga samo u terapeutskom setingu bez imena i prezimena osobe o čijem se iskustvu radi. Takođe, ništa iz whatsapp grupe nije dozvoljeno deliti trećim licima (materijali, screenshoot ekrana, deljenja drugih žena i sl.). takođe, nije dozvoljeno pričati trećim licima koje osobe su u našem krugu prisutne bez njihove dozvole. 

Svakom sastanku na zoom-u potrebno je da svaka učesnica uvek ima uključenu kameru gde svi možemo uzajamno da se vidimo sa kim razgovaramo i pred kime govorimo. Molimo vas da ako se javljate sa telefona, obezbedite stalak kako se slika ne bi pomerala i remetila koncentraciju drugima. Dakle nema šetanja kamere. Takođe, za vreme zoom okupljanja ili gledanja snimka okupljanja je važno da svaka od nas obezbedi sebi privatan prostor u kom ćete biti same i gde niko drugi (suprug, roditelji, drugarica, dete starije od 6 god i sl.) neće biti u situaciji da čuje konverzaciju niti da vidi ekran. U redu je da tu budu bebe ili mala deca do 6 god. 

Tokom trajanja programa, dostupan vam je rad 1 na 1 u trajanju od 45 min u vezi bilo koje teme za koju osetite da vam je potrebno produbljivanje. Možete da birate sa kojom od nas tri moderatorke kruga želite 1 na 1, kao i da odaberete da imate sa svakom od nas razgovor. Ti sastanci su apsolutno poverljivi, u toj meri da čak ni nas tri između sebe nećemo deliti sa kojom smo od vas razgovarale. 

Lično kontaktirate Anu, Cvijetu ili Ivanu i dogovarate se za vreme sastanka, putem privatne poruke na whatsapp-u.

NAPOMENA: Ovaj krug nije zamena za psihoterapiju, nije namenjen ženama koje su na medikamentima i imaju psiholoških poteškoća koje nisu pod nadzorom stručnog lica. U tim slušajevima krug može biti kontraindikovan i neće biti negujuć i nežan za vas kao za ostale. 

Ukoliko, imate neke svoje traume kojih ste svesne ili medicinsku dijagnozu toplo vam preporučujemo da se obratite stručnom licu za traumatski rad. Nakon ovoga, u mesecima i godinama koje dolaze, sigurne smo da će krug imati više smisla i benefita za vas, te će vam se investicija u njega isplatiti. I mi i vi smo odgovorni za vaš boljitak. Ovim korakom mi preuzimamo našu odgovornost da vas uputimo da svoj resurs vremena i novca preusmerite tamo gde je u ovom trenutku bolje za vas ukoliko je to potrebno. 

Ukoliko bilo ko bude ugrožavao privatnost i prostor Ane, Cvijete i Ivane kao voditeljki ovog kruga, ili bilo koga od žena u krugu zadržavamo pravo da bilo koga ne primimo ili isključimo iz kruga.

BONUS: Pred sam kraj našeg kruga imaćemo jedno bonus okupljanje (u skladu sa zajedničkim dogovorom) gde će svaka učesnica imati prostor za prezentaciju sebe i svog posla kojim se bavi. Zbog toga u zajedničkoj whatsapp grupi kao i na zoom okupljanjima nije dozvoljeno “reklamiranje” svog rada koje bi nam oduzimalo vreme za bavljenje temama kruga. Nakon kruga, Whatsapp grupu ne brišemo, i samo u slučajevima novog kruga i radionica na temu seksualnosti Ana Novaković će objavljivati obaveštenja. Sve druge žene mogu pisati i dalje na sve teme iz kruga i u njemu se razmenjivati. Whatsapp grupa ostaje kao sajajn resurs u integrativnom procesu koji će se odvijati u svakoj od nas nakon 11 nedelja zajedničkog rada.

Cena programa

Tokom ovih 11 nedelja programa dobijate 22 uživo zoom okupljanja plus 11 EFT sesija, 18 bonus materijala na online platformi i podršku od čak 4 žene.

U skladu sa vašom željom i mogućnostima, možete odabrati koliko plaćate program. 

Nudimo vam mogućnost da odaberete jedan od ponuđenih iznosa za ceo program: 333 eur ili 363 eur ili 393 eur. U dinarskoj protiv vrednosti to iznosi 39000 din ili 43000 din ili 46000 din. 

Za sve vas, koje verujete u naš rad, a imate želju i sredstva da nas podržite i finansijski, otvorene smo da primimo uplatu od 600 eur za učešće u krugu.

Takođe vam nudimo mogućnost plaćanja u dve ili tri rate. Prva rata se plaća do 19. septembra a druga do 19. oktobra. Ukoliko plaćate u tri rate rokovi za plaćanje su 19. septembar, 8. oktobar i 24. oktobar. 

Ukoliko ste već jednom prošle bilo početni ili napredni ženski krug, plaćate 70% od ukupnog iznosa. 

Rad 1 na 1 se posebno plaća direktno osobi sa kojom se sastajete u dogovoru sa njom i iznosi 25 eur ili 3000 din za jednu konsultaciju.

Prijave

Ukoliko, kroz ceo pročitani opis programa, osećate da je ovaj ženski krug za vas i želite da se priključite, molimo vas da popunite sledeću formu:

Kada dobijemo vaše odgovore na ova pitanja u najkraćem mogućem roku ćemo vam odgovoriti da li ste primljeni u krug, kada ćemo vam poslati i ostale detalje o načinu pristupa programu.

Tu smo za sve dalje informacije i pitanja, kao i podršku na vašem putu iskoraka u sopstvenu seksualnost i žensko zdravlje.

Ana Novaković
Matea Đaković - Cvijeta

Ja sam Cvijeta, Doula, joga učiteljica, art praktičarka, zaljubljenica u pokret i ples i istraživanje kroz tijelo i dah. Kroz dodir i kontakt(e) i praksu kontakt improvizacije. Oni su moj alat, moj put kući i rado svoja znanja i iskustva dijelim s tobom.

Ivana Nikolić

Ja sam Ivana, kristaloterapeutkinja, energoterapeutkinja Reiki i Skalarnim talasima, praktičarka i podrška ženama kroz prakse sa Joni jajima a ono što bi me najbolje opisalo jeste Intuitivna vodičica i podrška kroz emotivni razvoj onome ko je spreman za rast ..kroz razvoj svih vas i sama rastem.

Ana Janković

Ja sam Ana, Reiki terapeut i EFT praktičar. U duši kreativac i istraživač unutrašnjeg sveta. Kroz desetogodišnje iskustvo rada na sebi i svom unutrašnjem svetu radoznalo sam kroz razne tehnike i terapije upoznavala sebe i dalje to činim. Sva znanja i iskustva koja sam stekla intuitivo kombinujem u svom radu. Volim ples i pokret, da pustim glas, heklam, šijem, stvaram rukama. Rukotvorka i kreativka sam tima Tantrički paketi. Radujem se što ćemo kroz tapkanje u ovom krugu još više osloboditi našu životnu i kreativnu energiju.