Tantrana

O meni

Spisateljica, učiteljica, učenica i istraživačica života.

Volim da posmatram ljude kako tkaju svoju svetlost i tamu i nalaze autentični centar svog bića. Kroz disanje, deljenje moje priče u romanu i TaoTantričke krugove, verujem da iz mene ističe sva blagodet koju sam dobila od učiteljica, učitelja, predaka, sudbine i životnog iskustva da vama dalje služi. Moj život vam je na dlanu u romanu “Oslobađanja”. Moja misija da se oslobodimo srama onoga što jesmo i pretvorimo najskrivenije delove sebe u darove.

Bila sam posložena i postrojena, uspešna u ovom svetu, ali mi je falila ženska esencija koja se grčila i povijala pod snagom moje prilagođenosti muškom svetu. Neodrživost ovog gušenja odvela me je do mnogih dalekih kultura, njihovih drevnih znanja, predačkih priča i isceljenja. Jer u svakoj ženi koja ima snažnu mušku energiju postoji i snaža ženska energija, koja samo čeka da bude otkrivena, otključana i oslobođena. Taoizam, tantra, disanje i pisanje moji su ključevi.

U službi tvog rascvetavanja...

Transformiši se u svom ritumu uz moju podršku

01

Knjige

Moj roman može ti poslužiti kao inspiracija za tvoj put, a eBookovi kao riznica praktičnog znanja za svaku fazu života i rada na sopstvenoj seksualnosti.

02

Individualni
rad

Ukoliko želiš dublji zaron u sopsvenu žensku energiju i seksualnost i osećaš da te ja mogu u tome podržati tu je rad 1 na 1.

03

Programi i radionice

Zaroni dublje u određene teme koje te interesuju i zovu u ovom trenutku.

04

Pristup materijalima

Tokom godina stovrila sam veliku količinu audio i video materijala koji su ti svi dostupni na korišćenje na platformi. Zaroni u svet taotantre i sopstvene seksualnosti u svoje vreme, u svom tempu.

Premium platforma

Početne prakse
TaoTantre

88 eur

Sjajno za one koji u svom tempu u svoja 4 zida žele da istražuju svoju žensku energiju i seksualnost

Napredne prakse
TaoTantre

48 eur

Nadgradnja uz početne prakse, za žene koje su spremne da idu dalje i dublje

Kurs jutarnje
prakse

68 eur

Odličan je za početnike jer daje dnevnu praksu koja se polako gradi i obuhvata sve osnovne i dosta naprednih praksi poređane u idealne sekvence

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

O meni

O meni

O meni

O meni