— Inspiracija i edukacija

Knjige

— Inspiracija i edukacija

Moje Knjige

Roman i Priručnik

Istinite priče. Isprobane prakse. Nezaobilazni resursi na putu tvog rascvetavanja i vraćanja sebi.

 

Korice Oslobadjanja 365x530

Istinita priča o mom isceljenju i transformaciji odvešće te na daleke i egzotične avanture i pružiti prepoznavanje na najdubljim nivoima. Kroz roman su protkane inicijacije u žensku energiju, energetske prakse, putovanja po istočnoj Africi, Jamajci, Centralnoj Americi i Indiji, prijateljstva, seks, ljubav i odnos sa precima.

Ceo svet scena je za ovaj roman, a ponajviše razmotavanje moje podsvesti i DNK. Pisala sam da sebe iscelim. Da se oprostim od Ane u dvadesetim i ranim tridesetim i zakoračim u novo poglavlje života. Želela sam da pokažem ljudskost transformativnog procesa i pomoć koja je dostupna na putu. 

Jednostavan i sveobuhvatan priručnik koji vam omogućava da stidljivo gvirnete u beskonačan svet TaoTantre. Da se otisnete na put isceljivanja svoje ženske energije, kreativnosti i seksualnosti. Od filozofije ovih istočnjačkih tehnika sve do praktičnih vežbi; Sažeto i pitko za početnike.

 

Priručnik kom ćete se često vraćati kako se vaša životna energija bude odmotavala, a svest širila i bivala spremna da čuje nove sadržaje. Nakon čitanja i implementiranja nekih od praksi, ući ćete u dublju ljubav sa svojim mesntrualnim ciklusom, naučiti šta raditi sa joni jajima, kako da otvorimo svoje telo i tkiva za uživanje, kako da uđemo u sferu svete i isceljujuće seksualnosti sa partnerima, kako da kroz odnos sa grudima otvorimo srce i iscelimo odnos sa majkom i još mnogo toga.

Skup istočnjačkih tehnika i praksi drevnih civilizacija u kombinaciji sa modernim resursima za prirodan porođaj 21. veka začinjen ličnim iskustvima i pričama žena majki kraljica.
 
*Dostupan u pretprodaji uz poklon e-book “Taotantrička blaga” do 8. jula.

Rekli su...

O romanu
Knjiga je šamansko štivo gde je na jednom mestu izmiksano sve ono što zanima današnje veštice, sve jezgrovte tajne: ženske prakse, krugovi, joga, disanje, seks, masturbacija, orgazam, menstruacija... Ciklusi od semena i rascvetavanja, do cvetanja i truljenja, odlasci i dolasci, patnja i ljubav, želje, čežnja, transgeneracijski obrasci, konstatacije, razni nivoi "ludila", naše red flags, bereginje, boginje i princeze. I još mnogo, mnogo toga. Veo je razmaknut, poziv je jasan, vreme je da primimo znanja.
O romanu
Ovo nije roman ni putopisni ni ljubavni ni biografski. Ovo je poziv svima nama da se setimo i primimo u sebe svu svoju moć rascvetavanja. Pišite svoje uvide i otkrovenja dok čitate ovu knjigu, nemojte da pamtite. Ova knjiga inicira u duboko prepoznavanje. Neka vas njena odlučnost, hrabrost, i ljubav inspirišu da se setite sebe i time istinski oslobodite.
O e-booku
Ako bih iz ove godine izdvojila jednu stvar koju sam unela u svoj život i koja je najviše uticala na moju unutrašnju snagu, da učim iz nje i iznesem je na površinu za poboljšanje svog života, to su bile taotantričke prakse iz ovog priručnika i krugova. Ništa me nije dovelo u susret sa sopstvenim ranama i dalo mi tehnike da se nosim sa njima kao Anino divno vođenje kroz sve procese i unutrašnje prostranosti.