Tantrana

TaoTantra

Individualni rad za žene

Rad 1o1 za žene. Dostupan online u trajanju od 6 meseci. Svakog meseca primam po jednu osobu, te te molim da mi pišeš kako bih te stavila na listu čekanja. Individualni pristup nam dozvoljava da zaronimo dublje i dođemo do suštinskih promena i isceljenja. Učimo tehnike koje kasnije možete koristiti samostalno. Postavljamo čvrstu bazu za kultivaciju sopstvene životne i seksualne energije.

Struktura rada 1na1:

Prvi termin bi bio produžen jer uključuje tantričku dijagnostiku. Ostali termini su oko sat vremena, na dve nedelje. Između toga se čujemo mailom i imaš na raspolaganju materijale za rad koji su na platformi. Postoji 30 časova energetskih vežbi koje možeš raditi svakog jutra,a mi ćemo se dogovoriti šta od ostalih sadržaja najviše pogoduje tebi lično u datom trenutku. Platforma sadrži još preko 40 časova i energetskih vežbi. Platforma ti je dostupna tokom trajanja našeg rada.

Na prvom sastanku bi smo odredile neki generalni kurs kretanja, a onda se prilagođavala kako se energija otvara. Očekujemo u tih 6 meseci i neke periode inkubacije kad deluje da se spolja ništa ne dešava, a ispod površine svašta sazreva.

Uvodna sesija-dijagnostika, 9 sesija, tri kursa na platformi i redovna komunikacija mailom su zajedno 980 eur. Možeš platiti odjednom, u dve, tri mesečne rata. Možemo se dogovoriti o dinamici isplate kada odlučiš na koliko rata želiš.

TaoTantra

Individualni rad za žene

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

TaoTantra

TaoTantra

TaoTantra