Ženski krug zdravlja i seksualnosti

Drage žene, dobro došle u 11. ženski krug krug sa temom nežne discipline i razvoja svesnog, stabilnog i bezbednog unutrašnjeg muškog principa koji otvara prostor za spontano rascvetavanje žene koja jesmo

Benefiti bivanja u ženskom krugu su mnogobrojni. Počinjemo da doživljavamo žene kao podržavajuće i bezbedne i to nastavlja da se prikazuje i u našim odnosima sa ženama svuda oko nas.

Tao energetske vežbe nam daju divno korito za zdravu ekspresiju životne energije kroz isceljenje, seks, kreacije i duhovno uzdizanje. One su duboko uzemljujuće i vraćaju nas u telo pre svega i utiču na skladan rad svih naših organa. Njima dotičemo koren teme ženske energije kroz odnos sa grudima i menstrualnim ciklusom što nas neizostavno vodi ka:

Ovo je dug proces prepoznavanja naše istine kao i otapanja nagomilanih uverenja preko nje ali čuti i prepoznati svoju istinu je moćan početak.

Program počinje u četvrtak 29. februara i traje deset i po nedelja, sve do maja 2024.god.

Prijavi se na listu čekanja

Sastajaćemo se na Zoom platformi gde se okupljamo svakog utorka i četvrtka od 19:30h do 20:30h. Ukupno imamo 21 + 1 bonus okupljanje.

Okupljanja se snimaju tako da vam je svaki čas dostupan i kao snimak nedelju dana nakon njegovog održavanja. Okupljanje utorkom je u formi predavanja dok je četvrtak rezervisan za vaša pitanja, izražavanja i dublje zaranjanje u temu. Četvrtak će vam omogućiti da imate lični pristup i zaronite još dublje gde ste vi na ovu temu. Takodje oba dana radimo i energetske vežbe.

Za vreme trajanja kruga dostupna vam je online platforma sa dodatnim materijalima koju koristite u svoje vreme. Pristup odobravamo kada uplatite ceo iznos kursa, što može biti na samom početku kurga ili pri uplati druge rate.

Svaka žena će primiti znanja iz iskustva od ovog programa onoliko koliko u ovom trenutku želi i može. Mi verujemo da je to dovoljno. Ovo nije škola i ne morate sve znati, uraditi i ispratiti. Ono što pratite pozivamo vas da činite iz udobnog bezbednog prostora, ušuškane. Kada ste na času dok traje tražimo od vas da vam bude upaljena kamera i da vas vidimo. Na ovaj način gradimo posebnu atmosferu prisutnosti.

Teme koje obradjujemo u krugu po nedeljama:

0. Uvodni sastanak 29. februar – upoznavanje, izražavanje, Sejanje semena namere. Postavljanje bezbednog prostora u čijem okviru se dešava rascvetavanje ženske energije

1. Menstrualni ciklus – Ženin jang deo života i ciklusa – ovulacija, majčinstvo i kreacija

2. Hod po ivici – praksa samododira koja transformiše unutrašnjeg goniča u zaštitnika ženske energije. Shiva, Brahma i osluškivanje tela dok ne kaže DA!

3. Skidanje oklopa – kako skinuti oklope a biti bezbednija nego ikad – unutrašnji muškarac čuvar i žena transformatorka

4. Partnerstvo – izbor partnera i održavanje partnerstva, gde su unutrašnja beba, dete i tinejdžerka. Arhetip supruge. Unutrašnji roditelji u dejtingu i partnerstvu.

5. Poredak ljubavi i porodične dinamike – usidrenost u sebe sa pogledom u budućnost oslonjeni na prošlost. Iskorak u novo. Ljubav  krož življenje svoje istine i sudbine

6. G tačka i iskonski bes na putu do prisutnosti u telu i zadovoljstvu

7. Muški i ženski novac i poslovanje – Zašto ne treba da imaš muda za nešto kad ti je život već dao jajnike
*Bonus radionica na kojoj sve žene koje žele imaju prostor da nam predstave svoj posao, misiju i viziju sebe

8. Cervikalni poljubac i rađanje unutrašnje androgene sveštenice

9. Rekapitulacija svih tema u skladu sa potrebama grupe

10. Zatvaranje kruga, izražavanje, preporuke i sejanje namere za dalji rad na sopstvenoj seksualnosti i unutrašnjoj sveštenici

Energetske vežbe koje prate program su usko povezane sa teoretskim sadržajem i pratećim online materijalima koji su vam na raspolaganju. Zajedno čine celinu koja dovodi do duboke promene koje našem umu i rečima nisu dostupne.

Na patformi vam je dostupno čak 15 praksi koje su vam dostupne kad god vam zatrebaju, te ih možete ponavljati ili raditi u nedeljama u kojima idu najbolje uz program:

Dodatne evergreen radionice, Netflix za dušu i seksualnost, isto pogledaj kad god poželiš:

U krugu su, pored mene, Cvijeta – Matea Đaković, Ivana Nikolić i Ana Janković koje vas podržavaju svojim energijama i radom. Zajedno kreiramo siguran i stabilan prostor tokom ovih 10 nedelja.

Tokom trajanja programa, dostupan vam je rad 1 na 1 u trajanju od 60 min u vezi bilo koje teme za koju osetite da vam je potrebno produbljivanje. Možete da birate sa kojom od nas četiri moderatorke kruga želite 1 na 1, kao i da odaberete da imate sa svakom od nas razgovor. Ti sastanci su apsolutno poverljivi, u toj meri da čak ni nas četiri izmedju sebe nećemo deliti sa kojom smo od vas razgovarale.

Tokom trajanja programa, dostupan vam je rad 1 na 1 u trajanju od 60 min u vezi bilo koje teme za koju osetite da vam je potrebno produbljivanje. Možete da birate sa kojom od nas četiri moderatorke kruga želite 1 na 1, kao i da odaberete da imate sa svakom od nas razgovor. Ti sastanci su apsolutno poverljivi, u toj meri da čak ni nas četiri izmedju sebe nećemo deliti sa kojom smo od vas razgovarale.

MERE I PRAVILA POVERLJIVOSTI:

Ovom programu je moguće pristupiti do četvrtka 29. februara 2024. god do 12h, kako bi imale dovoljno vremena da vas priključimo zajedničkoj whatsapp grupi u kojoj će biti transparentno postavljena vaša imena i prezimena kako bi sve učesnice znale sa kime su u grupi, i pred kim se izražavaju. Ne postoji opcija da se kasnije priključite programu, niti pristupite našoj zatvorenoj grupi zbog poverljivosti informacija koje svaka od nas bude delila kako na whatsapp-u tako i na sastancima. Zato je zajednička Whatsapp grupa (pored zoom-a za uživo okupljanja) naš siguran prostor, mesto gde se takodje možemo sve izraziti, deliti naša iskustva i uvide tokom programa, diskutovati i biti jedna drugoj uzajamna podrška.

Van kruga (naših zoom okupljanja i whatsapp grupe) dozvoljeno je deliti samo svoje lične reakcije i utiske o znanju koje dobijamo u krugu. Nije dozvoljeno diskutovati van kruga o tome ko je u grupi. Svoje utiske na tudja deljenja je dozvoljeno deliti vam kruga samo u terapeutskom setingu bez imena i prezimena osobe o čijem se iskustvu radi. Takodje, ništa iz whatsapp grupe nije dozvoljeno deliti trećim licima (materijali, screenshoot ekrana, deljenja drugih žena i sl.). takodje, nije dozvoljeno pričati trećim licima koje osobe su u našem krugu prisutne bez njihove dozvole.

Svakom sastanku na zoom-u potrebno je da svaka učesnica uvek ima uključenu kameru gde svi možemo uzajamno da se vidimo sa kim razgovaramo i pred kime govorimo. Molimo vas da ako se javljate sa telefona, obezbedite stalak kako se slika ne bi pomerala i remetila koncentraciju drugima. Dakle nema šetanja kamere. Takodje, za vreme zoom okupljanja ili gledanja snimka okupljanja je važno da svaka od nas obezbedi sebi privatan prostor u kom ćete biti same i gde niko drugi (suprug, roditelji, drugarica, dete starije od 6 god i sl.) neće biti u situaciji da čuje konverzaciju niti da vidi ekran. U redu je da tu budu bebe ili mala deca do 6 god.

BONUS: U toku kruga imaćemo jedno bonus okupljanje (u toku 7. nedelje kruga) gde će svaka učesnica imati prostor za prezentaciju sebe i svog posla kojim se bavi, svoje vizije, životne misije i sebe. Zbog toga u zajedničkoj whatsapp grupi kao i na zoom okupljanjima nije dozvoljeno “reklamiranje” svog rada koje bi nam oduzimalo vreme za bavljenje temama kruga. Nakon kruga, Whatsapp grupu ne brišemo, i samo u slučajevima novog kruga i radionica na temu seksualnosti Ana će objavljivati obaveštenja. Sve druge žene mogu pisati i dalje na sve teme iz kruga i u njemu se razmenjivati. Whatsapp grupa ostaje kao sajajn resurs u integrativnom procesu koji će se odvijati u svakoj od nas nakon 10 nedelja zajedničkog rada.

Krug i pravila koja u njemu važe kao i struktura celog programa tu su da nas čine bezbednim i sigurnim da se procesu pustimo u poverenju da će se za nas i u nama desiti baš onoliko koliko je u ovom trenutku potrebno.

NAPOMENA: Ovaj krug nije zamena za psihoterapiju, nije namenjen ženama koje su na medikamentima i imaju psiholoških poteškoća koje nisu pod nadzorom stručnog lica. U tim slušajevima krug može biti kontraindikovan i neće biti negujuć i nežan za vas kao za ostale.

Ukoliko, imate neke svoje traume kojih ste svesne ili medicinsku dijagnozu toplo vam preporučujemo da se obratite stručnom licu za traumatski rad. Nakon ovoga, u mesecima i godinama koje dolaze, sigurne smo da će  krug imati više smisla i benefita za vas, te će vam se investicija u njega isplatiti. I mi i vi smo odgovorni za vaš boljitak. Ovim korakom mi preuzimamo našu odgovornost da vas uputimo da svoj resurs vremena i novca preusmerite tamo gde je u ovom trenutku bolje za vas ukoliko je to potrebno.

Ukoliko bilo ko bude ugrožavao privatnost i prostor Ane, Cvijete, Ivane i Ane J. kao voditeljki ovog kruga, ili bilo koga od žena u krugu zadržavamo pravo da tu osobu ne primimo ili isključimo iz kruga.

Cena programa

Tokom ovih 10 I po nedelja programa dobijate 22 uživo zoom okupljanja plus 3 Evergreen radionice – Netflx za dušu, kao i pristup materijlima  (15 energetskih praksi) na online platformi i podršku od čak 4 žene…

Ceo program iznosi 320 eur ili 38 000 din

Nudimo vam mogućnost plaćanja u dve rate od po 160 eur ili 18 900 din.

Prva rata se plaća pre početka programa, najkasnije do 29. februara ’24.god. do 12h. Vreme za uplatu druge rate je 5. april ’24. god.

Ukoliko ste već jednom prošle bilo početni ženski krug, plaćate 70% od ukupnog iznosa.

Ukoliko ga želite, Rad 1 na 1 se posebno plaća direktno osobi sa kojom se sastajete u dogovoru sa njom i iznosi 35 eur ili 4100 din za jednu konsultaciju. Lično kontaktirate Anu, Cvijetu, Ivanu ili Anu J. i dogovarate se za vreme sastanka, putem privatne poruke na whatsapp-u.

Ukoliko, kroz ceo pročitani opis programa, osećate da je ovaj ženski krug za vas i želite da se priključite, molimo vas da popunite sledeći formular.

Kada dobijemo vaše odgovore na ova pitanja u najkraćem mogućem roku ćemo vam odgovoriti da li ste primljeni u krug, kada ćemo vam poslati i ostale detalje o načinu pristupa programu.

Tu smo za sve dalje informacije i pitanja, kao i podršku na vašem putu iskoraka u sopstvenu seksualnost i žensko zdravlje.

Ana Odoi

Matea Đaković - Cvijeta

Ja sam Cvijeta, Doula, joga učiteljica, art praktičarka, zaljubljenica u pokret i ples i istraživanje kroz tijelo i dah. Kroz dodir i kontakt(e) i praksu kontakt improvizacije. Oni su moj alat, moj put kući i rado svoja znanja i iskustva dijelim s tobom.

Ivana Nikolić

Ja sam Ivana, kristaloterapeutkinja, energoterapeutkinja Reiki i Skalarnim talasima, praktičarka i podrška ženama kroz prakse sa Joni jajima a ono što bi me najbolje opisalo jeste Intuitivna vodičica i podrška kroz emotivni razvoj onome ko je spreman za rast ..kroz razvoj svih vas i sama rastem.

Ana Janković

Ja sam Ana, Reiki terapeut i EFT praktičar. U duši kreativac i istraživač unutrašnjeg sveta. Kroz desetogodišnje iskustvo rada na sebi i svom unutrašnjem svetu radoznalo sam kroz razne tehnike i terapije upoznavala sebe i dalje to činim. Sva znanja i iskustva koja sam stekla intuitivo kombinujem u svom radu. Volim ples i pokret, da pustim glas, heklam, šijem, stvaram rukama. Rukotvorka i kreativka sam tima Tantrički paketi. Radujem se što ćemo kroz tapkanje u ovom krugu još više osloboditi našu životnu i kreativnu energiju.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Krugovi

Krugovi

Krugovi

Ženski krug zdravlja i seksualnosti

Krugovi