Tantrana

Webinar

Faze Psihoseksualnog razvoja

Sinergija znanja klasične psihologije i tantričkih praksi

Olivera Milutinović, psiholog i psihoterapeut
Ana Novaković, taotantrička učiteljica, instruktorka joge

Neo tantra ili nova tantra se i bavi u poslednjim godinama sve većom sinergijom znanja iz različitih oblasti psihoterapije sa drevnim praksama tantre. Na taj način pronalazimo holistička rešenja za muškarca i ženu. 21. Veka i njihovim razvojem celokupne ličnosti. S obzirom da su alati koje tantra nosi sa sobom veoma telesni, i isceljuju nas na veoma finim tananom nivoima, prelepo se kombinuju sa strukturom i osećajem bezbednosti koji nam pruža klasična psihologija. Ono što znamo danas jeste da nije dovoljno samo pričati o svojoj prošlosti kako bi došlo do promene, već je neophodno raditi i na nivou tela jer ono sve pamti. Odatle i ideja za ovu radionicu koja je toliko sveobuhvatna, i verujemo da će pomoći mnogima na putu ličnog razvoja.

Želimo da vam prenesemo sinergiju znanja klasične psihologije i tantričkih praksi koje ujedinjene služe da kognitivno shvatimo faze razvoja kroz koje smo svi prošli, te da ih onda kroz telesne prakse koje nam tantra nudi pomognemo sebi da se razvijemo kao ljudska bića i prevaziđemo obrasce ponašanja i razmišljanja koji nas ne služe, a usvojili smo tokom ranih faza razvoja.

Ovaj vebinar osmišljen je da bude jedna riznica znanja i iskustva kojoj se možete iznova vraćati na svom putu ka sebi. A može biti i odličan resurs za roditelje koji su svesni da ličnim razvojem i isceljenjem faza razvoja nude svojoj deci sasvim novu platformu za rast i razvoj.

Cena webinara je 4440 dinara ili 45eur (paypal sa provizijom)

Popunite formu kako bi smo vam poslali podatke za uplatu i pristup webinaru.

Faze Psihoseksualnog razvoja

Sinergija znanja klasične psihologije i tantričkih praksi

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Faze Psihoseksualnog razvoja

Faze Psihoseksualnog razvoja

Faze Psihoseksualnog razvoja